Vad har hänt?


Jag är hungrig HELA tiden. mat mat mat mat är det jag tänker på. kan det vara för att jag försöker sluta röka tro?

Back to reality


Nu är det då dags att börja slava igen.

Ett gammalt brev


Hittade hemma hos pappa :)

Från en av mina systrar till pappa.

Utanför stod det "Hemligt"

"Detta brev är hemligt och får inte läsas på några år. Pappa du ska veta att jag älskar dig och att du är den snällast pappa jag vet om. Puss och kram Josefin 8 år"

Detta brev låg gömt i en gammal byrålåda så pappa hade faktiskt inte sett det brevet. Hur gulligt som helst!

Dyrt ska det vara.


Igår så hade jag ock Kisse, städat, rensat, fixat bilen så den var strålande fin och fantastisk.
På kvällen gick vi på bio och allt var frid och fröjd, vad ska hända en sådan felfri lördag?

Jo, man ska köra i ett singelfält på motorvägen, se en liten reflex av ett öga, BROMSA och räven springer åt fel håll. KLONK!! tog han rätt i grillen. Stackars räv tänkte jag, till jag stannade för att gå ut och se hur det gick med bilen. Jag svimmade....grät, var ilsken, för nu måste jag byta ut fronten också.....kostar fläsk detta. Och inte nog med det så bytte jag ut baken på honom i juni då en annan idiot hade kört på min parkerade älskling.

Kan inte helt förklara frustrationen när man inte fått rätt lön på 14 månader, inte så jättemycket cash så kommer DETTA som kostar runt 7000 lökar i självrisk.

JÄVLAR; SATAN; GAH!

men det kan hända vem som helst, men varför just JAG?

jag måste ha glass...


snälla kisse vakna

Dagen efter


En natt med Theres sätter allt sina spår. Jag mår inte som en prinsessa idag direkt. Kisse har stora problem med sin mage. Han har redan gjort nummer 2 5 gånger!!

Hade ju tänkt ta en fest ikväll också men vi är för reducerade för det så det blir arabmat och bio.

Hade jag varit i norge så hade jag vinat till med dig H :D

Galenskap och aftershave


Dessa dagar på flygplatsen har varit ett levande helvete. Inte nog med att alla flyg ska vara överbokade till tusen, men då ska ett annat flygsällskaps piloter gå ut i strejk, väldigt behändigt och inte alls något jag önskade.

En annan sak som har legat och krigat inom mig är vissa männsikors arbetsmoral. Jag akn ärligt talat inte förstå hur man har mage att komma och kräva saker när man har försovit sig ett par timmar. Borde man inte vara ödmjuk då?

En glad sak var ju att jag och Helena kom in i gamla goda takter när vi löste strejkproblemet med glans...eller ja, så gott man bara kan göra som handlingsagent. Fy fan alltså Helena, vi rockar fett!

Nu ska Kisse och jag hem till Sverige och föra galenskap. Vi får se vad spännande historier han kommer att bidra med.

Snart fyller han 20 också. Han är lite ledsen över det då hans signum är tonårskissen. Jag har lugnat honom med att det kommer alltid vara hans signum, även när han blir en gammal knarrig skogskatt.

Brgds

Så trött man kan bli


på att det ALDRIG kan bli rätt.

Hoppas Jossan kan hjälpa mig med det ena och Tess med det andra så kanske jag överlever ett par veckor till.

Vill ha tillbaka min bror......nu.

Flickan som lekte med elden.


Boken var SÅ mycket bättre...usch och FY när man ändrar/tar bort för mycket.

Föräldrar och sex


Kisse kom med ett underbart citat igår.

"min mamma är bara ett huvud som hoppas runt"

-Ha ha, jasså, hur kom du till då?

"Jag kom ner genom skorstenen av en fågel"

-Ha ha, det gjorde du va.

"Helt ärligt, när jag var liten och lillebror kom hem (4år) så trodde jag att mamma och pappa bara hade hämtat ett barn från sjukhuset" "Då undrade jag varför de tog en brun en när jag ville ha en vit lillebror"

(Här dog jag av skrattkramper)

Är han inte härlig så säg?

Nu har han äntligen fått en ny leksak till hörnan. En JÄTTE-TV


nöjd kisse

*tass*

AB


Då ska man in och tjäna lite extra cash på min lediga dag. Helt ok att jobba en timme men får betalt för fyra, egentligen så hade jag behövt vara hemma och städa men pytt pytt.


Ännu en onsdag avklarad


Känner att mitt liv ligger lite i stiltje...

Dag ut och dag in samma sak, inget direkt spännande som händer. Min kisse jobbar också mycket nu så det är lite stilla på hans guldkorn. Söt är han hela tiden dock.

Bror borde komma hem och röra om i grytan lite, är ju inte en lugn stund när han är hemma, blir så tomt efter en hel helg med honom.

Ja ja, får hoppa i säng och hoppas på att torsdagen är lite mer spännande.

Tillbaka till verkligheten


Phu, nu börjar jag äntligen återgå till normal färg och form efter en extremt effektiv helg i Värnamo, Sverige. Helt otroligt vad man klarar bara man sätter den sidan till.
För de av er som har hängt med så var syftet med denna resan att visa upp min nya erövring Kisse för släkt och vänner för att få den sista men ack så viktigta godkänningen så jag kan ta vårat förhållande ett steg längre.
Nu är det också viktigt att jag nämner att jag inte har träffat många av dessa familjemedlemmar på många år, så detta var ett nervöst möte för även mig.

Stackars Kisse, han sliter med 2 familjemedlemmar och nu ska han träffa hela flocken. Hur var det detta nu gick.

Vi började med en 5 minuter supervistit hos mormor för att starta upp lite mjukt och snällt. Där blev vi snabbt utjagade då vi skulle komma tillbaka på kaffe lite senare på dagen.
Snabbt som ögat åkte vi till våran mor....(Detta var nog en av de värsta för mig då vi inte skiljdes som vänner för några år sedan) ett gott kännetecken på våran familj är den enorma envisheten och stoltheten. Men ibland så klarar vi av att gå runt den.
Nu gick mötet bra men det var nog mycket tack vare min otroligt charmiga Kisse som är en fantastisk isbrytare med sina blonda kommentarer han kan komma med då och då. (som bland annat detta att hundar säljs i kilopris :D)

Efter 2 glas vin så hade även jag slappnat av betydligt och då var det dags att åka till mellansystern som jag inte heller hade sett på många år.
Denna donnan var sig lik! Lite snyggare dock men jag såg att det fortfarande var min syster.
In i hennes nya lägenhet för att tvätta av sig resdammet och fortsätta alkofesten. Även är så charmar kisse in sig hos min systers hjärta. Han är en liten Don Juan.
Nu var det ju så dags att åka tillbaka till våran moder som hade lagat middag till nästan alla sina barn (4 av 6) och jag kan inte dra mig till minnes när detta sist ska ha skett.
Mamma lite lullig på vin sitter och tindrar med ögonen och kan inte tro att dettat händer, men det gör det!

Hela helgen var lyckad och jag är glad över att bror tog detta initiativet och jag hoppas nu att vi alla kommer träffas oftare.

Kisse, du är en stjärna, utan dig så kanske detta inte hade hänt.

Familjefest


2 dagar med syskonen/mamma Lindskog kommer ta musten ur Kisse, men han gör dock succé som vanligt. Ett litet guldkorn jag redan kan dela med mig är att enligt honom så kan man köpa hundar i kilopris :)

Den fullständiga versionen kommer bli publicerad på söndag efter denna stora fest ikväll.

Det kommer bli en nagelbitare.

Go kisse!

sweeeeeeeden

WOHOOO!
Då ska men äntligen till sitt hemland för ett par dagar, kommer bli spännande med Kisse, Bror, Systrar, Mormor, Mamma, Pojkvän samt en hund eller två.
sweet, detta kommer bli skoj
*wiiiiiii*

Ibland så förstår jag inte


Att vuxna människor måste pratas, daltas med som barn, förstår man bara inte att man ska göra sitt jobb ordentligt?
Att sedan bli sur för att du blir tillsagd att nästa gång gör man si och så. Konstruktiv kritik taklar visst inte alla, nej mer svenskar till norge med arbetsmoral tack!


Fridag

Har jag idag och som vanligt så undrar jag hur jag ska spendera den. En måndag! Alla jag känner jobbar ju, blir lite ensamt. Men kan vara ganska trevligt det också, får sätta mig med min bok och plöja igenom några kapitel.
Ska vara effektiv husmor och göra pannbiff till Kisse kommer hem. Inte som Kennys fantastiska köttbullar men det går att äta.
Tänker lite på bror som hatar sitt nya jobb, eller ja...han är typen som gillar att jobba och inte titta på andra som jobbar. Får ångest jag bara tänker lite på vad han måste känna. Men bror ska veta att syster ska att försöka få honom att bli av med lite energi när han väl kommer hem :)

Dennis har lämnat oss

Det gjorde han igår eftermiddag och det verkar som om kisse fick lite svårt att leva utan honom. för det var ju så att även om det var en väldigt bortskämd och jobbig tax så hade han många goda sidor också. Att han var extremt lik Kisse i mångt och mycket gjorde ju en del också att jag föll för charmen.
Kisse sover fortfarande och klockan är 10:00 har gjort halvhjärtade försök att få upp honom, men han är inte särskilt sugen på det. Ska prova mitt sista trick som är är att klä av mig naken. Han har faktiskt en nakenradar, så fort jag har kommit in i rummen efter en dusch så är han klarvaken, för att han vet att jag är naken....skumma dessa tonåringar :)
Godmorgon

Kisse dricker


på fest ikväll utan matte, jag blev hundvakt till Dennis,så jag och han får försöka rädda det som kan räddas av lördagskvällen.

Lite vin och en tax som sällskap när alla andra i min ålder partar loss....

Helena, u know the feeling

Kisse och Dennis


Är extremt lika, tror inte Kisse ser likheterna, men jag känner igen mitt beteende i Kisses analyser av hur Dennis uppför sig.

Dennis klockan 23:35
Helt vild och ska slicka Kisse i ansiktet och visa sin kärlek på alla sätt han kan.

Kisse försöker mota bort honom vänligt med bestämt från ansiktet (vill visst inte ha pussar) men Dennis är ivrig och ger sig inte.

(Jag dör av skratt efter att ha fått en mördande blick från Kisse när jag påpekar att detta beteendet visst förekommer hos någon annan än bara Dennis)

Kisse, förstår nu mig när jag kanske helst inte vill bli överöst av pussar när jag ska sova och när han har ätit lök/vitlök/grejer som varit på golvet under 30 sekunder/snusat/rökt osv.

Tack Dennis, du är obetalbar.

Även överskottsenergin efter 22:00 delar dessa två grabbar.

Du skulle ha sett detta Joanna, detta hade du verkligen gillat. Kommentarerna haglar från en som aldrig varit när en hund.

De skulle ut och kissa tillsammans tidigare idag, det blev visst inte en succé. ha ha ha ha

Första mötet mellan katten och hunden.

Gick väl sådär, Dennis har övertaget. Kisse sitter i ett hörn och fräser. Blev väl inte helt glad när hunden gjorde ett litet mindre utfall när Kisse ville visa sin ömhet för mig (inte så uppskattat av Dennis) 
får se hur kvällen utvecklar sig.

Dennis


Det är hans riktiga matte som ansåg att det var ett bra namn :) Nu är han hemma hos mig och vi har varit ute på en långpromenad till HAN gav upp, känns bra att min kondis är bättre än en tax.

Söt som socker är han och snart kommer Kisse hem och då ska vi se hur det mötet går :)

En hund kommer på besök


Oj oj oj, hur ska detta gå med min lilla Kisse? Kan bli fort ett helgäventyr detta som jag kommer följa med spänning. Besöket består av en 1,5 års gammal tax som heter Dennis. Har förstått att hans egentliga matmor kanske har skämt bort honom en aning, JAG kommer dock inte ge efter några vackra hundögon.
Kisse är redan stressad och inte så happy över att han måste upp 0600 för att ge den lille  45 minuter lång morgonkiss. Som sagt detta kommer bli mycket intressant och jag hoppas jag kommer få lite klassiska kisserepliker som jag kan dela med mig.

Han hade en fin igår.

"Sover hästar stående? Varför det?"..........*förklaring*

"Jag hade blivit en bra häst"

Är han inte söt?

Allt händer på en gång.


Blir ju extremt stressad av sådana här saker. Stackars några jag tycker om, hoppas att det kommer att lösa sig.
Att missa flyg funkar bara inte!

Kisse, stressade mig men som tur är så har pappan det bra nu :)

Jobbet ja...det är myyycket.

Saknar min lilla Janna....var liksom skönt när jag visste att nu nappade inne i bunkern...du var ju ändå här.

Hoppas hennes kille tar sitt fönuft till fånga och flyttar in med oss. Jag vill ha mer sällskap!

RSS 2.0