Omställning


Det är sjukt men ändå facinerande hur självisk människorasen är. Vi tror att vi gör saker för andra, tänker på andra osv, men egentligen så är det enbart för vår egen vinnings skull. Värt att tänka på och försök rätta mig om ni tror jag har fel.

Annars så närmar sig julen med stormsteg. Denna fasansfulla onödiga högtid. Hoppas Joanna får sjukt mycket arbete så man slipper sitta ensam och känna sig bitter.

<Då var det dags för att dra sig mot jobbet med ett maratonpass framför sig, förhoppningsvis så ska jag få undan lite på mitt bord i alla fall.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Syster på stormbesök


Nu var det längesen!

Det enda spännande som har hänt är att syster kom idag på speedbesök för att skaffa lite cash. In idag ut lördag, men trevligt är det.

Annars jobbar jag på som en galning med nya uppgifter och utmaningar. Ser ut att bli en succé. Damn im good.

high five

Sömnlös


Helt sjukt, får faktiskt inte sova för jag har så mycket idéer med detta nya, var tvungen att gå upp och göra en halv projektplan för att kunna få slappna av och sova någon timme innan jag ska på jobb igen.

Helt rubbat, men så är det att vara svensk i Norge.

Hoppas chefen gillar det!

Ansvar


Äntligen så har man fått lite extra ansvar och utmaning på jobbet, lyckades till slut imponera chefen till att man ska får göra det man brinner för och det ska bli så kul!

Tankar.


Why, why and why? Vad ska jag göra åt saken? Vad KAN jag göra åt det? BORDE jag göra nåt åt det?
Fan jag är för gammal för sånt här.

Det är före arla morgongryning och snart dags att bege sig till pengafabriken för ett ordentligt dagsvirke.


Middag


Eftersom mitt liv är extremt händelselöst för tillfället så ska jag blogga om min eminenta förmåga att laga mat.

Det blev asgott.

RSS 2.0