Kisse städar.


En MYCKET besviken kisse blev satt till att rensa sin garderob nu. Han har haft 2 veckor på sig, men Kisse gillar att skjuta upp sådana hemska eventer :)

Jag myser genom att titta på för JAG var då färdig med min för över en vecka sen.

*synden straffar sig själv*

Hi hi

Nytt jobb


Wohoo, fick jobbet! Idag är första dagen som fast DM! Skönt att äntligen ha ett fast jobb, och ett jobb som man verkligen vill jobba med!

Jag är het!


Harrytur



Efter en innehållsrik natt och morgon (somnade vid 06:30 FYI) så skulle vi åka en tur över gränsen för att äta pizza och göra ärenden. Kan ju säga att runt 19:00 kom bakfyllan ifatt mig i alla fall. Pizzan och sällskapet var god och på vägen hem så fick min mage panik.....tvingade Kisse att stanna bilen och med mycket möda och stort besvär så hittade jag toaletten (självklart så skan det stå 2 personer utanför och dricka kaffe och lyssna på mina mindre vackra kroppsljud)
Det var precis så att jag hann få av mig byxorna i tid för det som ville ut SKULLE ut och det med raskt besked. När jag åter ska sätta mig i bilen så ser jag min Kisse och underbara väninna Tess fnissa som två småflickor. (De tyckte visst detta var komiskt)
Alla som har haft en panikmage någon gång vet att det är inte så jättekomiskt.


Ute på äventyr i oslo.


Inatt blev det mycket förtäring av alkohol och mestadels sprit, vilken jag blir onormal av. Dock till mina vänners stora förtjusning så var jag visst underhållande.
Tess har tyvärr videobevis på mitt inte helt lyckade försök med capoeira. Är jag nöjd? Tja, jag roade dem men är väl lite skamsen över att videorna existerar.

Nu ska det bli en lite tur till sverige för pizza och inhandling av mat och en liten prat med min far.

Då har syster dragit


japp, då är hon borta och utflugen, hon har tagit cashen och stuckit. Som alla små växer hon upp och blir oberoende av mig.
Men att det skulle bli sååå tyst i lägenheten, när jag vet att jag inte hittar henne på jobbet. Det är speciellt.
Hoppas hon får en fantastisk födelsedag även om det blev omöjligt att komma ner (GRRRRRRRRRR) Ville nog det mer än någon  annan.

Inga bullar fick jag heller.

Nu måste jag ner och springa för detta tacklar jag fan inte.

så det kan gå.

När inte haspen är på.

Fick nu ännu en anledning till att jag ALDRIG ska planera något som jag har lust till att göra. Måste hahaft en hemsk karma i mitt förra liv. Så enkelt är det.

Vad hände??


Jag åt middag igår vid 17, kommer ihåg att jag läste en tidning och nu vips, så är det onsdag morgon!

vad har hänt under alla dessa timmar, känns som om jag bara har blinkat.

ska få reda på om jag fick jobbet idag eller inte......


*fjärilar i magen*

Ska träffa mamma och syster imorgon.

*JÄTTEFJÄRILAR i magen*

Kisse citat


"Vem har fisit??!!"

"Måste vara Kisse för den luktar död"

-DEN ÄR INTE MIN!

"Det måste vara din!"

-Den som erkänner säger nåt. Innan dess så öppnar jag inte fönstret.

Kisse på äventyr utan matte


Igår var det visst firmafest för lilla Kisse, då får ju inte ägaren följa med eftersom man inte jobbar på samma ställe.
Antar att han hade en trevlig kväll, men döm av min förvåning när han har kommit hem mitt i natten och somnar bredvid Niclas tajta lilla rumpa och telefonen börjar gapa klockan 0400. Även min syster hör denna galna telefon och kastar sig upp för att tala ett sanningens ord med denna telefonterrorist (för de av er som har följt med så vet ni ju att Kisse inte är den enklaste katten att väcka)

Vem var det nu då i andra sidan luren? Jo, en liten donna. Vad ville då denna donnan? Ja, man kan ju spekulera när en halvsöt donna ringer 04:00 till en söt kisse och är väldigt full. (ska tilläggas att hon hade lagt an på några av herrarna i detta sällskapet) Kisse PÅSTÅR att han inte märkte ett närgånget beteende av denna donnan under kvällen.

Marskatter. Men nu är det ju Kisse och han är inte känd för att lägga märke till detaljer :) Lyssnar också på halva örat.

Kisse har ett eget citat:

- Ja, det är klart att ibland när du pratar om något som inte är intressant så börjar jag tänka på typ PS3 eller bilen eller helt enkelt något mer roande.

Vaddå???? som om jag säger något ointressant???!!


filosofering över 2 flaskor öl


Så kom Joanna och jag fram till att jag nog inte är helt fullkomligt normal, men jag försöker :)

Filosofering över framtida föräldraroller


Efter ca 4 glas rosévin igår kväll utbröt Tess med en liten bloggönskning från min sida. Hon önskar att jag fritt ska fundera över hur vi, nära och kära vänner kommer bli som föräldrar (om vi någonsin kommer uppleva detta)

Bakgrunden är ju att kära Malin är höggravid och ska snart göra oss den äran att bli den första modern i våran lilla vännskapskrets. Då faller det ju sig ganska naturligt att börja med den lilla donnan.

Malin: Kära lilla förvirrade Malin, dina barn kommer då aldrig behöva känna sig oälskade då du har en aldrig sinande ström av omtanke och omhet som strömmar ur din kropp. Barnet ifråga kommer alltid känna sig älskad och uppskattad men kommer kanske under senare år känna att du är lite som en höna, men en väldigt söt höna. Har en känsla av att du kommer ta efter din egen fantastiska mor litegrand, lite överbeskyddande när det gäller sjukdomar och dylikt, ack ja, vi gick igenom en del under din tonårstid. Ska tilläggas att det inte är en nackdel men jag tror att din kära man kommer hålla dig i lite strama tyglar innan barnet måste in på sjukhus för hjärnröngten efter sin 3:de nysning :). eftersom det antagligen kommer bli en lite flicka till att börja med så är det ju kanske dags att din man tar jaktlicens per omgående då ni kommer få en mycket vacker liten dotter, som sagt man brukar ju brås på mor sin.

Helena: Jadu, vad kan man säga om denna framtida mamma? Om jag inte helt misstar mig som kommer barnet ha en något mörkare hudnyans än vad Malins småttingar kommer ha. Detta barnet kommer bli väluppfostrat för denna mamman kommer bli sträng, men på ett mycket bra sätt. Här kan du inte komma hem sena nätter och bajsa i kylskåp utan ordentliga konsekvenser. Har en liten aning om också att om du får en dotter och hon kommer vara hälften så envis som mamma så ligger det bra till för en del tonårsdiskussioner över vissa saker :) Helena kommer bli en mycket bra mamma om mina profetior kommer stämma. Hon kommer också låta barnet få enormt mycket frihet för dessa gener kan man bara inte ha i för strama tyglar, så länge barnet i fråga kan ha kontroll på så mycket eget ansvar, det kan ju bara framtiden utvisa.

Therese: Detta barnet kommer alltid ha humor lättillgängligt i hemmet, hur fadern kommer vara kommer bara bli en överasskning då denna damen inte har ett fast mönster i vilken typ av man hon väljer :) Therese kommer bli en mycket bra kompis med sina barn och jag har en stark känsla av att barnet kommer berätta alla sina hemligheter för denna mamman, då hon har en personlighet som gör att man vill öppna sin själ.
Detta barnet kommer få lära sig genom sina egna fel och val, för denna mamman har en livsfilosofi som understryker detta, inte att förglömma att hon kommer få små genier till barn om hon väljer gener som matchar hennes. Det kommer bli små nobelpristagare hela högen, kanske inte inom fredspriset men kanske inom fysik.

Joanna: Är den typiska urmodern, kommer med stor sannolikhet bli en hemmamamma de första viktiga åren, hon kommer ha en mycket stöttande man då han redan är redo för att baka barn, men det kommer fröja lite då Joanna måste bli något äldre innan hon kan förlora sin jungfrudom. Nog sagt, när jag tänker på Joanna som mor så ser jag för mig ett hembonat kök som luktar bullar och en mamma i full färd med att göra matsäckar till sina trillingar som ska på utflykt med dagis. Lite som våran egen mormor.

Josefin: Här blir det lite svårare då jag inte har följt hennes senaste utveckling de sista 4 åren men om jag ska drömma mig bort så kommer detta bli en sträng mor, men med en massa kärlek som hon kommer visa med sitt lite krassa sätt, här får man inte glömma att denna modern aldrig menar något illa fastän hon kommer ryta till när hon blir orolig eller rädd för sitt barns hälsa. I detta hem kommer det aldrig vara en lugn stund, här kommer det vara fart och fläkt, bråk och försoning om vartannat, men det kommer i det stora hela vara en välbalanserad familj.

Kisse: Kommer skämma bort sina barn ordentligt om han inte kommer ha en sådan fru som mig, i detta förhållandet ser jag enbart en sak. Good cop, bad cop och jag kommer vara den som säger NEJ och Kisse vara den som säger JA och gå bakom ryggen på mig för att vinna barnens hjärta genom godis och leksaker. Vi kommer ha många diskussioner om hur man uppfostrar men efter  ca 2 minuter in så inser han att mamma kommer ha rätt, men ha kommer inte kunna låta bli att muta dem när inte mamma ser :)

Kenny: vad ska man säga, här ni kvinnor har ni den perfekta fadern, gärna till en hel liten armé, dessa barn kommer inte sakna någonting i sina liv, väntar med spänning till han väljer ut sin kvinna som ska bi hans avelsto.
Skämt åsido men är fullständigt övertygad om att han  kommer bli den den bästa pappan någonsin, här kan hans pojkar säga till sina kompisar att mina pappa är bättre än din pappa!

Alla dessa kommer bli fantastiska föäldrar enligt mig, alla har sina fel och brister men alla kommer älska sina barn högt och sätta dem i första rummet. Så kom igen avla på och lycka till :)


Oslo

Wohoo, jag ska få träffa Therese, jag ska få träffa Therese, jag ska få träffa Therese!!!!! Äntligen efter en hel förbaskad sommar där vi har gått om varandra, men nu ska det ske! En liten getaround med Therese, gravida Malin, Rikard och lilla Kisse!

Lycka.

Intervju


Ska på en intern arbetsintervju idag för att se om jag kan kvala in att jobba fast med det jag vikarierar för. Hoppas verkligen att jag gör det. Vet att jag gör ett bra jobb, men nu ska man bara övertyga de lite högre i hierarkin det. Annars tar jag deras jobb också.

Känns helt sprött att åka till flygplatsen i privata kläder, känns som om jag syndar.

Attans i gatan också så måste jag träna en gång till idag då motivationen inte var på topp i morse.

Hoppas klösa håller sina klor i kors för mig.

cheers

Kisse Träffa Mamma?!


Är det verkligen det ultimata testet?

*darrar, svettas, gråter, sväljer, svimmar*

Han känner gott till ordspråket - sådan Mor, sådan Dotter.

Om du tror att det kunder komma ut med ett gott resultat så lägger jag den utmaningen i dina händer Josse :) Jag litar på dig.

Kisse övar.


Kisse övar inför det spännande mötet som ska ske i slutet av vecka 35.

-Mormor klarar jag!

"ja, men du vet att det är syster 2 som du verkligen måste imponera, nu när hon har hört så mycket om dig så måste du verkligen anstränga dig"

-Jag ska vara mig själv!

"Jo, men du måste komma med lite klassiska kisserepliker"

-JA, ska ju bara vara mig själv!

(jag och Joanna sneglar på varandra och bestämmer oss för att alliera oss med Josse för att ge henne upplevelsen att väcka Kisse en TIDIG morgon när han är LEDIG. Då brukar de bästa guldkornen hagla ur den lilla kattkroppen)

Josse, du vet inte vad du kommer få uppleva denna helgen.

purr purr

(Vilket kisse inte riktigt tror på att vi Lindskog kan vara så hemska mot honom en ledig lördag morgon)

Vad tror du själv Josse? Är du med eller mot oss?

J&J

Vad gör man?


Varför är du så bitter? Vad är det jag har gjort dig som så himla hemskt? Varför kan du bara inte låta mig vara utan gång på gång komma med mer och mer bisarra påståenden?

VAD ÄR DET SOM STÖR DIG SÅ JÄVLA MYCKET?

XGFCGETKTLL!!!


Is HAUNTING ME!

En dag till och jag får spel. Nej hon kan inte sitta där för hon måste vara här klockan 10.50 stänger det men då ska AB öppna 10.25 och de MÅSTE ha 3.

Åh Helena, ge mig styrka och jag hoppas jag gjorde rätt denna gången...

Joanna SKA jobba 5.30 för det har mamma bestämt.

Jobbig morgon för kisse


Imorse var det nog svåraste morgonen att få upp Kisse, han var verkligen trött, ignorerade sin väckarklocka, så JAG fick väcka honom, efter 7:e gången så fick jag en liten reaktion som indikerade på att han var vid liv, men upp gick han inte.
Jag höll på i säkert 1,5 timmar innan han hasade sig upp ur sängen.
Han undrar varför jag aldrig får sova på morgonen....yeah, i wonder why....

Kattutställning

Kommer det bli om 2 veckor, då ska min Kisse granskas, synas, värderas, luktas, anses, diskuteras och förhoppningsvis godkännas av den hårda juryn av the Mormor och Egon samt gästdomaren mellansyster Josefin. Förberedelsena inför detta event är under hårdträniing, päls ska trimmas, tvättas så det glänser, frästingar ska bort, och klor ska klippas. Det ska också tränas så musklerna spelar under huden.

uj uj, hur kommer detta gå?

myskväll med ett ton av kalorier

Fy på mig, kebab och öl, nu måste detta straffas bort SNARAST!!!

Lat Kisse

Han lovade dyrt och heligt att han skulle gå upp klockan sju och träna med mig.

Klockan är du 09.50 och jag har gjort fruktlösa försök för att få han upp, bortförklaringarna haglar.

Lata, lata Kisse

Sånt som man inte vill höra.


Är sånt man inte kan göra någonting åt.

Shake it baby.


Nu har jag snart klarat av 2 veckor! Joanna har varit och pillat lite på min shake också :) Resultaten har inte väntat på sig, förlorat 2 kilo och 1 centimeter av fläsket har valt att trilla av! Wohoo! Fortfarande en lång väg kvar, SKA ner i mina gamla jeans, jag ska ska ska SKA!

Visserligen så har detta krävt en del uppoffringar som sås, potatis, chips, kebab, pizza, ris, fetaost, cola, vin, öl, socker, choklad, lata dagar i soffan. osv. Listan lan göras oändlig.
I tilägg till att man ska svettas, få feta skavsår, träna när man egentligen vill sova, vara hungrig, sockerfall om man inte äter frukt osv. Här kan listan göras lite kortare...

Nu när man har gjort riskanalysen vad vinner man då på om man offrar livets goda skörd?

Mår bättre? JAAAAA. sover inte HELA min fritid längre.
Jag kan bajsa nästan normalt (tydligen ska detta vara ett tecken på god hälsa)
Ekonmin mår bättre (behöver inte köpa ny garderob, kan iofs vara en negativ inverkning)
Detta resulterar i att några i hushållet har förlorat ett extra överflödigt kilo när inte mamma köper hem fantastiskt goda pålägg och godis.

Anyway, ska komma med en Kissehistoria nu, tror iallafall 2 läsare vill höra den senaste ordväxlingen mellan mig och han.

Detta är en normal företelse varje gång jag ska sminka mig innan jobbet. Gärna också när jag precis har börjat.

Kisse :  Älskling?! *ledsna bruna kattögon* -Jag har rysningar, jag MÅSTE!

Jag: Inte nu Kisse, jag måste göra mig iordning innan jobbet, du måste vänta eller gå ner till gymmet.

Kisse: *desperata ledsna kattögon* - Jag MÅSTE, se Nu har jag rysningar på HELA kroppen, snälla gå ut.

Jag: -Seriöst din bajsradar måste gå på varenda gång nån ANNAN måste vara på toaletten.

Kisse: - Snälla.....*nu så LYFTER han ut mig från toaletten och låser dörren*

Inom loppet av 30 sekunder så är det full blåsorkester av bastubor på toaletten, så man kan ju inte missa vad som händer där inne. Ca 20 min kommer en mycket lättat Kisse ut tillsammans med Hunden från Hel. Det luktar GAM och en väldigt längesedan död GAM.

Då hör man en röst från närbeliggande sovrum där Joanna huserar: -FY FAN KARIM, DET ÄR INTE MÄNSKLIGT DET DU PRODUCERAR USCH!

Detta händer ungefär 2-3 gånger om dagen.

Karims mage är ett av de stora samtalsämnena som diskuteras livligt under dessa dagar.

Ny vecka, nya tag


Då var det måndag igen och nu ska det tränas, inte idag dock då min förbannade häl ska vara så skinflådd så man knappt kan ha strumpor på sig.

Varit lite mycket jobb för att få med sig kisse historier men visste ni att man kan steka lax rå/medium/well done? Kanske man göra det med kyckling också?? Ha ha, kisse är för härlig ibland.

Josefin, tveksamt att vi skulle få söta barn. Barn kanske men nu ska vi inte dra det för långt med mina äggstockar som är stressade, det räcker att jag ler när jag ser småglin. JAG LER! vem fan trodde det skulle hända.
Pratade med en väninna om det och hon sa att hon hade det likadant när hon var mellan 25-27 så det kommer gå över. Hormonerna och 1000 år av instinkt kan man inte direkt överstyra.

Vill se min Helena snart, var längesedan jag fick en ordentlig dos av henne :)

Big Horn


Josse kommer få sig en överraskning så om jag känner lilla dig rätt så kommer detta uppskattas och fnissas åt :)

Eran önskan är min lag.


Då ska jag producera kissehistorier! Ska åka och hämta han nu efter jobbet och se vad han kan bjuda på idag. :)

Fridag en Fredag


Idag är man så ledig, tittar runt i lägenheten och ser MASSOR som måste göras, räkningar som egentligen ska betalas....men det är SOL ute och jag BRYR mig inte om alla plikter! Jag ska ut och låta solen smeka min så starkt UV behövande kropp tål!

Efter 4 veckors evigt regnande så har solen behagat att lysa över Jessheim, synd bara att lillasyster måste jobba idag, inringd i arla morgonstund och när det vankas övertid så verkar dert som om hon är minst lika girig som mig.

Ska jag träna då? Svaret blir nog nej, mitt extrema skavsår gör mig lite smått handikappad och jag måste låta det gro, så alla ni som myser på fredagar och lördagar, må gott för jag kommer dricka klishake. (fuskade till mig ett ägg i morse dock *mums*)

Ökning!


Vilken ökning jag fick efter Joannas reklam! Vad vill ni läsa om?? Bara Joannas bravader eller ska det bli mera Kisse som verkar vara ganska populärt?

Vet i alla fall att Kisse ska få en sirenalarmklocka i 20 års present, så man kanske slipper väcka honom varenda morgon. En av hans bästa "ursäkter" för att inte gå upp är:

Jag - SERIÖST, du måste gå upp NU! (gärna 4:de försöket)

Kisse " Ja, men jag har PRECIS öppnat ögonen, och de svider så jag måste vänta lite"

Jag - *suck* men ärligt du kan inte hålla på så, du måste lära dig att gå upp när klockan ringer!

Kisse - "Men jag har ju dig, världens bästa flickvän som hjälper mig"


Vad ska man säga om det? Detta händer ca 80% av alla morgnar, hur ska jag lära honom?? Söt är han dock, men han är så stressad så han glömmer nästan sig själv när det är 3 minuter kvar till han ska vara på jobbet OCH fortfarande ligger kvar i sängen... :)

It`s ALIVE!


Wohoo, Nu är Janna vaken och inte en sekund för tidigt! Sitter och trackar mig gör hon, det är tur det för jag ska åka till jobbet snart.

Just det, träffade alla Liverpoolspelare igår. Vem ÄR Torres egentligen?

Fortfarande dag 4 av 14


Som jag skrev tidigare idag så skulle lillasyster ner och träna med mig idag. Det gjorde hon inte, hon tyckte att kudden var ett betydligt bättre sällskap än en svettig syster på ett löpband. Nu får hon snart gå upp och underhålla mig lite så jag kan blogga om henne och vad hon gör. Just nu så är sova väldigt prioriterat från hennes sida.

Dag 4 av 14

Har just startat, nyss hemkommen från jobbet och jag är HUNGRIG! Får jag äta? NÄ, det får jag inte. Får äta om 7 timmar då det är frukost....men snart så ska min kropp ha vant sig till att äta normalt och jag LÄNGTAR. Kan ju inte låta brorsan få bort fläskfilén och inte jag! Jobbigt detta med syskonrivalitet.

Nu sitter lillasyster och trakasserar bror om hans helgeskapader. Ha ha, jag är lite mer liberal och hejar på :)

åh, kan det inte vara dag 14 snart!

Dag 3 av 14


Nu börjar jag känna lite mer socker och skräpmatssug, trodde inte man skulle göra det så tidigt, detta kan bli lite småtufft, men resultaten väntar inte på sig! Det är ju lite motiverande faktiskt. Fick fjäskat till mig att om jag gör en ordentlig träning på eftermiddagen så kan jag fått ett ägg på kvällen MED kaviar!
Satt och kolla livsdmedelsverket om hur mycket snyggt som finns i vad du äter, inte konstigt att att folk blir mer och mer överviktiga,
Är själv inte en big fan av dieter och så, men jag tror nog det kan vara en bra start, jag menar man ska träna och äta rätt för att uppnå bäst resultat av att må bra och stanna i sin nya vikt. Men jag måste faktiskt ge cred till dessa alevo/nutrilett osv, för att de bryter verkligen ens gamla matvanor (mina var i synnerhet dåliga, jobbar skift osv) Men om man äter dessa så är det stenhårt att du måste ta dem var tredje timme. (gick upp 0800 idag av mig själv för att få äta frukost!) annars händer inte det en dag man jobbar kväll.

Ja ja, ska försöka väcka min sjusovare till syster så jag har sällskap på träningen.

Dagens resultat

60 min 8.5 km! inte illa, ganska nöjd. Imorgon blir det vilodag och milen på torsdag! 

Dag 2 av 14


Då har man snart klarat sig genom dag 2 av dieten, än så länge så är det ingen fara med matsuget, men det kommer nog, ska ner och träna om ett par timmar får se vad energinivån ligger på då. Har gett mig jävlar på att klara detta. Målet är -7 kg innan augusti är över. Då är halva vägen avklarad. 14 kilo ska ner innan jul. Det är målet. Kommer jag klara detta???

inte lätt när lillasyster snaskar i sig gudomlig choklad för att jävlas lite snällt.....


Bilder från husbåtenlördagen

FantastisktVem vinner?

SVETT!

jepp 7 km. Fan va jag är bra! 

Rasta syster


Ska lillasyster göra nu. Ner och förbränna fett efter en delikat shake.

Jakten på Mitt Nya Liv


Ska nu börja med 2 veckor med shake.

Om 4 veckor så måste jag vänja mig igen. Så förbannat jobbigt att det ska vara så svårt hela tiden.

Men men, på med masken och le le le

Efter Helgens Bravader


Är man lite slut kan man lungt säga. Var en hel del förtäring av alkoholhaltiga drycker under både fredag och lördag afton.

Det hela utspelade sig i kilsområdet på en husbåt som vi, familj och vänner har gemensamt byggt upp till ett fantastiskt bygge! (min egen insats var att måla samtliga väggar 2 gånger) Kan väl säga att männen i bygget har lagt in lite mer tid och kroppsarbete på besten.

Fredagen så skulle det bli lite "mys" med bror, (som äntligen hemkommen från nordnorge), jag själv, kisse och några av bror nära och kära vänner. Det hela slutade i fullständig fylla och jag överdriver nog inte när jag säger att detta var en av de absolut roligaste kvällar jag upplevt. Min bror var glänsande med sina kommentarer om allt! Findus laxpaj har nu fått en helt ny innebörd.
Efter denna tunga afton så skulle vi alla samlas lördag eftermiddag på husbåten som då ligger för ankar i kils kommun. Det var en salig blandning av brasilianare, svenskar, norskar, katter, och en hund. Till trots för en del språksvårigheter med portugisiskan så klarade vi oss bra med brassarna, (tänk vad en caprinia och kroppsspråk kan göra) För brassarnas del så slutade det i attackkittling och den lilla av dom blev så full att han skulle gå (!) hem till brasilien. Som sig bör så kom han inte särskilt långt. Ett av hans nya svenska favoritord är nu jättebra, full och kapten (min bror).
Min vän Nicke blev som sig också bör VÄLDIGT full och hela båten fick se hur han är skapad, både fram och bak när han ansåg att nakenbad var en förträfflig idé. Ska nu sägas också att det har ju inte varit direkt sommarväder och fryken var INTE särskilt varm denna afton.
Det är fantastiskt hur tjejer blir när man ser en snopp eller bara säger ordet. En del fnitter uppstod.

Min bror hade med sig en donna också på båten, inte en vi känner väl utan en som fick komma på besök, jag tänker inte ens börja berätta om henne för det hade blivit en hel roman, kommer bara att nämna att hon inte kommer se min bror en gång till. Många anledningar till varför. Men skämten haglade hela kvällen. (här kommer också laxpajen in en gång till)

Som sagt det var en fantastisk resa som borde göras om innan det kommer is på fryken. Går egentligen inte att beskriva i ord utan det måste upplevas. Kommer bli att den kanske ska uthyras men jag anser att vi måste ha med Crewet som var ombord igår. Bilder kommer när jag laddat kameran igen.

Mys vidare

Judits fötter fick inte samma uppmärksamhet som i fillipinerna, vilket var lite av en besvikelse.

RSS 2.0