Lathet.


Är något som gör mig galen, spelar ingen roll om det är vänner, familj eller kollegor. Lathet innefattar mycket, men det är det bästa ordet jag kan beskriva.
Idag fick jag ett ordentligt irritationsmoment av det. Synd att man inte kan skriva om det på nätet men man måste få pysa ut lite.

Sammanfattning av lite av allt.


Då var man hemma igen efter en helg tillsammans med Bror, Lillis, Udo, Emma, Gris 2 osv. Fredagen var ägnad till att fira Kisse som då har passerat den heliga 20 års gränsen och det blev pompa och ståt. Enligt mitt vittne kameran så var det fullt ös redan innan klockan slagit 22:00. Lillis lurade mig till att bli med ut och rocka dansgolvet men han var visst för full och skulle hem att sova, istället smiter han ut på kil. Detta måste tas upp och korrigeras nästa gång jag får tag på den herren.
Annars var kvällen mycket lyckad, alla hade roligt och alkoholen flödade (den hade Kisse fått köpa alldeles själv).
Resterande del av helgen gick i lillebrors tecken, man måste ju underhålla familjen lite också, så det var middag, film och bio med Kisses lillebror och mamma vilket var supertrevligt men jag ska försöka att inte vara bakfull så många fler gånger när vi ska göra detta.

Då har man börjat träna också, tog ett friskt tag igår, kände dock att jag är lite ringrostig men nu måste den där jävla badringen jag har runt magen BORT! så målet är att jag ska kunna gå i bikini med stolthet i februari! 4 månader dit, då ska i alla fall 8 kilo bort.

Satan så jag stör mig på folk som inte vill göra något med sitt liv. UGGA!

nepp, nu ska jag dra på mig uniformen och leka boss ännu en gång.


CYA

Kissen 20


Har vi firat....fortsättning följer....

Kisse lämnar ungdomen


Idag är kisse vuxen. Jag väntar fortfarande på tecknen som visar att han harlämnat ungdomsstadiet bakom sig. Han kanske var född på kvällen?

Btw

min mage är tillbaka igen. Satan.

Finbesök

Skulla ha en liten söt myshelg med Tess i fredags, men det slutade i att hon fortfarande är här. Vi har varit mycket aktiva hela helgen. Soffpotatistävlingar, jewel puzzle på facebook. Sovning, powernaps är några av de aktiviteter som har stått på agendan. Idag så överträffade vi oss själva med att ta en tur till centret för att "fönstershoppa" slutade med att mitt konto blev några tusenlappar lättare.
Men vilken klänning jag köpte!! WOW, Kisse kommer lätt se vilken brud som är snyggast på Nöjes på lördag.
Hittade även en outfit till honom, nu kommer ju bara problemet att få honom till att gå med på att bära den på lördag. 
Ska inte bli så svårt hoppas jag. Tess lovade mig att bara vara inne i oslo en dag för att sedan komma tillbaka till oss för att bearbeta Kisse till lördag kväll.
Kommer lätt bli den roligaste lördagen i år, men vart fan är kameran när man verkligen vill ha den? Orkar verkligen inte köpa en ny, men det är det värt om vi får till allt som är planerat.
Spela aldrig Buzz med Kisse, han är en mycket hemsk vinnare med en massa tur. Vart är bror när man behöver honom? Kisse behöver tuktas av en stor hankatt. Kisse morskar upp sig nu nu när det bara är en dag kvar av han tonårsjamande.
Mjau

Fy satan vad det är tråkigt


Att vara enam hemma och sjuk, ingen som tar hand eller tycker synd om mig. Ska aldrig mer vara sjuk på veckodagar!
Klättrar på väggarna av tristess och så fort jag försöker göra något så dör jag av utmattning. VILL BLI FRISK! helst nu.




Min mage är borta.


menar Kisse på, jag själv tror mest på att det kan vara att den inte är svullen då jag inte orkar äta mat. När man är förkyld så orkar man inte äta för man känner ju fasiken ingen smak. Då äter man ju bara till man inte är hungrig längre.

Fy fan, jag önskar jag vore frisk.

En annan bra sak är att nu har jag och Tess äntligen kommit på hur vi ska fira kissekattens 20 års dag och kommer lova er att det kommer vara årets höjdpunkt. För dem som vill så är det bara att pallra sig ner till Oslo nästa vecka för att bevittna något extra. Helst delta.


Mjao

Kissens vilohelg


Trodde han ja, här var det upp till Sveg och jobba. Tråkiga för Kisse var ju också att han hamnade i samma rum som tre överpigga människor INNAN klockan slagit 07:00. Då var vi uppe och väckte Kisse (som annars gärna sover till 15:00 om han får) som skulle klä på sig en kroppskondom (för att hålla värmen, även här insåg Kisse att hans träning borde inte ha blivit så lidande) för att ut att hugga ved tillsammans med Arbetsledaren Bror Kenny ADHD och De Största Muskler Jag Sett Utan Kroppsfett.
Kisse fick jobba, oj så han fick jobba. Duktig var han.
Detta har ju då resulterat i att han går upp 07:00 (!!!!) även när han inte behöver för att TRÄNA?! och så tänker lillkissen på vad han äter. Vadan detta bror?
Hade gärna hoppat på träningen jag också men tror faktiskt jag åkte på baconsjukan nu. Har nog aldrig lidit så mycket som jag gör nu. Riktigt jobbigt faktiskt.

Kisse duktig.

Mjau.

Sveg


Nu har man varit effektiv i 2 dagar med att hugga ved, släpa kvistar, stapla vedträn, bära ved, elda osv. Nu ska det bara mysas till man åker hem imorgon.

Då kommer det uppdateringar på hur Kisse klarade helgen. Han har varit duktig men några roliga snedsteg har dock hänt.

Ge mig motivation

Till att städa lägenheten....

När ska det ta slut?


jag orkar inte bråka mer, men jag måste. Har jag gnällt, skällt, hotat, bönat, bett, svettats, slitit för allt i onödan? Är så lite till som ska ner, men får ju aldrig svar. Känns som om jag slåss mot kvarnar! Jag ger det 1 vecka så kopplar jag in facket. Vill egentligen inte göra det men nu är mitt tålamod slut. (trodde inte jag skulle ha så långt som jag har haft heller)

Nu ser jag mycket fram emot en lång weekend med trevligt folk och en smutta alkohol.

VAD ska JAG köpa till Kisses födelsedag? Gah!

Då var kidsen klara.


Norges bästa trainer är jag det. Stolt kyllingmamma när alla klarade testet!

My kids Rules!

Brors köttbullar


Var NAMNAM kisse kommer VERKLIGEN gilla detta!

Siksjön


Ska upp till härjedalen på torsdag, det ska bli skönt. Kisse, bror, öl, vedhuggning och fiske, kan det bli bättre än så? Nope det hjälper en skadad själ det!
Kisse ska få köttbullar och en ren toalett när han kommer hem, då ska jag nog få honom att kurra :)

Nu skulle systrarna grus varit med!

Saliga äro de.....


Ja, vad ska man säga, livet tar då några ordentliga vändor av och till.
Det värsta är ju när det drabbar en man håller av otroligt mycket och faktiskt inte kan göra så mycket mer än låna ut ett öra eller två, det gör en så frustrerad! Jag vill ju kunna hjälpa också, göra skillnad! Tycker inte om att se mina nära ha olösta problem.
Ja, det kanske hjälper att de vet att jag finns där, men är det okej för mig?

Tänker skumt mycket nu om dagen.

...

En liten filosofihörna


Har jag haft idag.

Filosoferat över hur en liknande uppväxt präglar olika personer. Vad är det som avgör?

2 barn växker upp "lika" älskade "lika" populära osv. Ett av barnen blir mördare, den andra inte. Kan man födas genuint ond? Måste vi verkligen präglas av omgivningen?
Klart att man påverkasa, ja det gör man. Jag tror dock att man är sin egen lyckas smed, kanske lätt att säga, men det tror jag faktiskt. jag menar OM något hemskt händer mig så kan jag välja hur mycket den händelsen kommer att prägla mitt framtida liv, det kommer oavsett prägla, det kommer man inte bort ifrån.
Nu kommer säkert folk tänka "hon vet ingenting, hon har inte varit med om en vinterstorm i sitt liv"
Man får tro vad man vill, men jag är övertygad om att man kan ändra sitt destruktiva liv till något som kan likna lycka. För det är väl det som gör oss människor? Att vi kan välja.

Ska fundera lite till på detta, det var interssant.

(Kisse, inte lämna matte för länge med sina egna tankar)

Stackars Kisse


Lilla missen var stressad, eller rättare är stressad. Är inte glad över att jag inte kunde få följa med honom som stöd. Håller alla klor och tassar i kors för att allt ska gå bra.
Så det blir inga Kissekommentarer på hela helgen.

Stackars kisse....

Brors återkomst!

Är mycket väl mottagen, även om det var en MYCKET reducerad bror som klev in genom dörren. Tog ett telesamtal på 4 minuter och då hade bror lämnat denna världen på soffan. Hjärtlös är jag ju inte så jag lat han ligga där och mysa.
Idag ska vi gå på centret och shoppa lite, jag måste köpa t-shirts jag kan ha under jobbskjortorna för att kunna undvika så stora missfärgningar på mina nya skjortor som jag äntligen har fått.
Kisse är söt också, häromkvällen så somnade han i soffan med fötterna utanför fönstret. De var visst blåa när han försökte snyggt placera dem i närheten av mina varma goa fötter. Inte uppskattat. Så heter det inte Espresson heller utan EXPRESSO. Hö hö.

RSS 2.0