Storm

Det var ju det med karma ja...bara för att jag skrev som jag gjorde i förra inlägget så ville väl vädergudarna strax efter straffa mig för min negativa inställning med en sjujäkla storm! Har nog aldrig sett himlen öppna sig så och vräka ner regn här i skandinavien. Hemskt, går ju inte att gå utanför dörren ju...känner mig som en fånge i mitt eget hem.

Ännu en torsdag

Japp, då sitter jag här igen och LEDIG, får lappsjuka av detta här. Detta vädret är minst sagt väldigt deprimerande, kommer faktiskt inte ihåg om jag har varit med om en tristare sommar än detta. Jag menar när var det vi hade fint sist? typ 4 veckor sen eller något liknande.

Any way, körde lillasysters man till tåget nu för att han ska åka hem, så jag vet ju att jag kommer ha en liten blue syster här sen. Då ska vi se om jag kan ta i bruk allt det jag har lärt mig från Dr phil.

Var på bowling igår med Hasse, Frasse, Helena och Raquel. Kisse bestämde sig för att delta lite senare under kvällen.
Det första jag möts av är Frasses gigantiska öga, han har lyckats springa in i en vägg när han spelade laserdome, resultatet blev 3 stygn under ena ögonbrynet (duktig pojke) Sedan var det dags att visa sina skills i bowling och det gick ju sådär. Kan inte direkt säga att Hasse och Frasse var imponerade av min stil. Helena försökte förgäves ge mig lite goda råd "men jessiva försök få klotet att RULLA och inte STUDSA" Saken är ju den att jag är så fruktansvärt stel, så jag klarar inte att springa framåtlutad med ett klot i handen för att sedan låta den slicka golvet, fungerar helt enkelt inte.
Men i det stora hela så var det en riktigt trevlig onsdagskväll.

Nu är det bara en arbetsdag kvar till the big event husbåten kommer ta sin början. Ska in och kolla vad för slags väder vi kan vänta oss. Har en svag aning om att det kommer bli regn.


Brors hemkomst och supermario

Wiii, snart kommer storebror och då kommer Kattskämten HAGLA! och jag längtar!! Till detta stora event kommer inträffa så fördriver samboskapet med att spela nostalgispelet super Mario Bros och jisses, minns ju än idag alla fusk och hemligheter, om man  som barn kanske la ner tid på något annat så kanske man hade haft en karriär ju!

Snart kommer BROR!

28!

wohoo, det tar sig 28 läsare är jag uppe i nu :) kom igen alla vill ha mer kommentarer!
Ikväll kommer min efterlängtade bror, pratade med han i telefon förut och blev som vanligt jagad ner till gymmet för avverkning av min fläskfilé. Tur då att jag har min syster som kommer ge mig lövbiff med potatismos med en massa fett i. allt är sig likt.

Vad ska jag ta mig till när syster åker hem? Fan också-

Fotmassage


Har kisse lovat mig, har bett han bunkra upp med en massa hudkräm så jag kan få bli syster NJUTA!! Nu ska han få jobba med mina vackra fötter som inte sett solljus på hela sommaren, bara strumpbyxor och tajta jobbskor.,..he he he

Han vet inte vad han har gett sig in på :)

Grannfest

Natt till idag så hade grannarna fest, jag menar då¨grannarna i ett annat block, men fy fan vilken stereo de måste ha! Vill inte direkt känna mig gnällig men det var en MÅNDAG! Lite måtta måste det väl ändå vara? Det som irriterar mig mest är att grannen som bor mellan oss klagar mer på OSS än DEM?!?! Vi som sköter oss så fint så.

Jag funderade klockan 4 imorse om att jag ska gå in till dem EFTER dem har somnat och sätta igång brandalarmet, det måste ju vara uppskattat på bakfyllan och efter man sovit i 2 timmar.


kanske nästa gång....

Fetaostberoende


Helt sjukt, är precis som med en del med coca cola, jag bara MÅSTE ha! Har det nu i snart allt jag äter, får jag inte det så blir jag snabbt sur, irriterad, börja skaka, svettas och darra. Kan i princip inte äta sallad nu utan. Kalla mig galen, men detta måste snart kollas upp.

Ledig Regnig Dag


Jahap, då sitter man här i den gamla soffan och funderar vad jag ska göra med denna dagen då? Och jag har faktiskt ingen aning, jag vill jobba, alla andra jobbar, har ingen att leka med.
Dåligt väder ska det vara också, kan det inte vara så att man kan få lite sol någon gång?
Till helgen MÅSTE det vara sol annars vet jag inte vad jag gör, men grilla SKA vi göra och därmed basta! Hoppas UDO har skaffat sig en massa nya historier som man kan skratta åt, var längesen jag hörde hur det gick med alla hans änglar.


obotlig romantiker

Neppe, Therese, jag har försökt men det går inte. är helt enkelt inte lagd åt det hållet im afraid.

Min kissekatt gjorde succé för brasilien igår, men man kan ju inget annat än gilla en hemlös liten Karim.

Filosofi.

När jag läser andras bloggar (då speciellt tjejers) så blir jag förundrad över sättet de skriver om sina förhållanden/pojkvänner. Att livet är förutbestämt och att efter 2 veckor så älskar de varandra så mycket så man är redan redo för giftemål/barn/villa/volvo osv, men kruxet är bara att respektive oftast bor hos sina föräldrar! Ursäkta mig, men om man inte KÄNNER sin partner så kan man inte ÄLSKA han/hon men självklart kan man vara upp över öronen FÖRÄLSKAD men det är 2 helt olika saker.

Inget fel på det men ibland kan man få en liten blick av kisse som säger "varför skriver inte du så om mig?"

Varför gör jag inte det då? För jag är väl kär, är jag inte det? Är det fel på mig om jag inte SKRIKER ut vad jag känner om honom? Jag är varken romantiker eller cyniker, jag bara är.
Delar en ting med mina systrar och det är att om vi tycker om någon så visar vi det ofta genom att retas (sådär ni vet som man gjorde på skolgården) och ju mer vi retas med personen i fråga desto mer gillar vi dem.
Inte för att detta är den bästa trösten för Kisse, men vad ska man göra? Klart jag kan ju spela ett spel och LÅTSAS vara så himlastormande kär.

Ja, jag är kär, men det behåller jag inom lägenhetens väggar och anser att det är en privat företelse, så länge min kisse vet vad jag tycker om honom så är det fint.

Alla som visar sin kärlek ska inte sluta med det, jag är bara facinerad över fenomenet.

Håller ni med? Vet om kanske en som kommer att göra det.

status 2 eller kanske 4


Nu blev det visst så att jag drack också (men var inte oroliga, jag kommer jobba imorgon!

Det blev så att vi lyckades att bli 4 par som kom på middag och min goda væninna, med en massa kolvar, korvar och fisk så blv det att vi børjade HALSA i oss brasilianska drinkar ( mycket gott! ! !) och resultaten ligger nu ca


Ær katten kvartershoran?
Lindskog *2 hur ska gå?
Kroppsspråk fungerar bættre æn egelska.

Status nummer 1


Nu børjas det, sitter hemma hos min ælskade væninna Helena och har fått OK på att blogga om saker som hænder under kvællen OCH jag får vinkla det hur jag vill! Detta ska bli intressant hur kvællen kommer utveckla sig och det finns tillræckligt med alkohol før att gøra detta MYCKET intressant!
Bra då att jag ska vara nykter.

fortsættning føljer....

Nu ska det käkas för hela slanten.

Efter att ha nappat i ett par timmar så ska jag släpa mig tillsammans med resten av zoo´t till helena för helgens utfodring! Höjdpunkten på veckan när man får äta hennes mat. Är mycket ledsen över att jag inte får dricka öl då jag måste upp tidigt. Livet är so orättvist.

Undrar vad som står på menyn idag

Hoppas kissen får resterna :)

mumma

powernaps

Är nog det bästa jag vet, ska ta mig en liten höneblund nu tror jag. Lillasyster är ute och rastar björnen och alla andra jobbar så då kanske man ska ta och passa på. Blir inte så mycket sömn i detta kollektivet när var och en samt kissekatter kräver min uppmärksamhet. Borde kanske kontakta Ceaser för att lära mig hur jag ska hantera min flock och korrigera i rätt tid.

Lördag så blir det spännande, jag är SÅ nyfiken på grabbarna! Måste vara nykter dock, det suger lite med att jobba skift! Inte många av er som jobbar 05:30 en lördag va?

jojo

ett kilo upp och ett kilo ner, vad är muskler vad är fett? Blir galen av att inte se någon skillnad! Jag springer, springer, springer och lyfter skrot. (ja, jag äter väl en godbit eller två) men mina matvanor har inte ändrats så man tycker ju att det borde hända NÅGOT när man tränar som en galning! På brorsan syns det men min jävla gädda ligger där den ligger.

*frustrerad*

Har inte lust att bara käka tonfisk heller...uuuhh.....

Why not?

josse om Kampen mot fläskfilén:
du är vad du äter. det är en svensk version:) ska jag anmäla dig?

Ha ha ha, ja gör det! Får äta specialbönor från svalbard som man kan hitta i en affär i norra skottland! Gör det!

65.1

Wohoo!! då har jag gått ner 1 kilo! bara 10 kvar! Lönar sig tydligen att träna. 

kulturchocker.


Hörde en liten söt historia häromdagen.

Det är ju faktiskt så att vi skandinaver tar mycket för givet, vi har det förbaskat bra här samt att när vi är ute i världen och reser så, det flesta av oss i alla fall åker till skandinavvänliga platser eller så ser vi inte heller skillnaden så mycket för "vanliga" människors levnadsstandard.
Anyway, nu är det så att en kär vän till mig har fått besök av en vän från ett land långt borta, Ta mig inte fel, han har gått i skola, har jobb osv. Men här hände det en liten incident under första dagen i skandinavien. Min vän skulle åka för att hämta upp en annan vän efter jobb så ville denna herren göra middag till dessa två som har jobbat hela dagen. Maten var inhandlad uppskuren och redo för stekning/kokning. Min vän frågar då varför maten inte var tillagad och får då en motfråga "men hur får man eld på den spisen då?"
Min vän hade alltså inte tänkt på att de använder gasspisar! Det var ju lätt fixat genom att visa hur våra plattspisar fungerar här i skandinavien men jag gillade denna historien så mycket!

Idag kommer Lillasysters kille också, det är bra, då blir hon glad.


Kampen mot fläskfilén


Nu ska jag igen ner och se ifall jag kan vinna en liten seger mot min mage. Visserligen åt jag pizza när jag var i sverige igår men va fan. Bättre att springa och äta pizza än att inte springa alls. 
Vill bli av med denna hängbuken! Den är hemsk (ja ja, jag vet att då måste jag sluta med pizza osv) kanske ska anmäla mig till ett fläskprogram med en som ger mig enbart groddar och får springa 10 timmar om dagen? Hm...finns det någon svensk variant montro? Får nog inte vara med i the biggest looser, kvalar nog inte helt in där..

Saknad


Ibland så kommer vissa tankar smygande, jag vill inte ha dem där, gör bara min dag värre. Försöker att aldrig tänka på det, men när jag får det rätt upp i ansiktet så är det svårt att ignorera det.

Jag saknar att jag inte var med er.
Jag saknar att jag aldrig kommer uppleva det ni har.
Jag saknar alla bortkastade år.
Jag saknar ER som jag aldrig hade.
Jag avskyr det faktum att nu är det försent, det har det varit länge.

Finns inget man kan göra åt det, så sluta säg att det ska ordna sig för det kommer det inte göra. Med åren så tänker jag mindre och mindre på det. Det är ju så ett männskligt beteende tyvärr. Hoppas bara att en dag att jag kan sluta bry mig.

Förbaskade regn, får en att bli så depp och negativ!

Nu vet jag att våren har kommit till Helena! Härligt för den damen, hoppas hon får 2 fantastiska månader!


Ha ha ha ha

http://www.dagbladet.no/2009/07/14/nyheter/katt/dyrebeskyttelsen/karen_andersson/carl-egil_mastad/7191795/

Lillasyster

Ångrar ingenting! Det är verklighet!

syster bloggar

jag och "gravidmalin" är dom som är nyktra här i det guitar hero spelande kollektivet(jag som för övrigt INTE gillar det jävla spelet) och nu ska syster sicka sjunga och jag vet att alla som är medlemmar av familjen lindskog familj eller känner oss får kalla kårar när en av oss närmar sig mikrofonen..
en annan lite trevlig parantes om jessika är att jag ringde henne efter jobbet och frågade så snällt om hon kunde hämta mig(hon hade själv sagt tidigare på dan att hon KANSKE skulle va nykter, jag visste vad jag skulle få för svar men ändå) och då sa hon att - malin kan köra, hon är gravid så då får hon inte dricka förstår du.. o den enda tanken som flög genom mitt huvud va då, sickan, bara för att du är full så blir jag inte automatiskt efterbliven! men det sa jag inte förrens jag kom hem.

när jag kom hem möttes jag av en sovande donna som inte va jessika.. vandrade vidare ut på balkongen där jag möttes av mobba-karim-timmen som pågår typ jämt. jag fick då veta att donnan som sov i soffan också hette jessika(!)
min kära syster tog mig nära för hon skulle berätta nånting. hon = full o jag tänker hmm fyllesnack.. men hon berättade att den där törnrosa därinne, innan hon hade somnat så hade hon varit jättefull och det va första gången dom träffade varann. o den här tjejen säger det första hon gör till jessika att följa med in på toaletten. skumt hade de flesta trott och så även sickan.. donnan hade då sagt, ge mig en sax! jag ska klippa din lugg den kan inte se ut sådär. sicka blev chockad och vågade inte ge henne saxen men gav henne plattången. luggen blev säkert bättre men historen slutar inte här. efter några minuter till på balkongen kläcker donnan ur sig att jessika inte kan ha sitt smink så, för om hon får ut på krogen kan hon verkligen inte se ut sådär. jessika som själv tyckte hon såg ut som prinsessan på nobelmiddagen kontrade med att NU SKA JAG DRICKA!

detta är vad jag har upplevt av kvällen o ska nu börja tänka på refrängen. men det går ju inte när jessika sjunger. grannarna tror säkert att vi har massmord på katter i lägenheten. FÖR DET LÅTER FÖRJÄVLA ILLA!

jag vet att jessika kommer ångra imorn att hon lät lillasyster blogga. men så går det.

mvh joanna

Brutalt uppvaknande


07:11 slog jag upp mina ögon och fick panik, slog till Kisse och vrålade  "VARFÖR I HELA HELVETE HAR DU STÄNGT AV MITT ALARM FÖR???!!!" Kisse, slår upp sina förvirrade kattögon och mumlar - öh, va? vad menar du? va...zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Försov mig två timmar! Har aldrig hänt sedan jag gick i skolan, så stressad jag blev, började klä på mig och alla vet ju hur bar det går när man är stressad, strumpbyxorna fick maskor, tog den skitiga skjortan och fixa hår och smink var det inte tal, samtidigt som jag skriker på Kisse för att försöka skylla på honom att det var HANS fel att JAG försov mig. Tillslut så fick jag det till att det var pga att fläkten brummade hela natten så jag inte hörde alarmet. Detta var under mina första vakna 3 minuter.
Sedan kastade jag mig på han och tvingade honom att köra mig till jobbet!

Stackars Kisse...vilket jävla liv han lever.

Nu är det igårng igen!


Wohoo! en jäkla massa jobb igen! Satt med Härliga Helena till 21 idag och ska upp snart igen för att do some hours!
Ikväll blir det ingen träning eller annat jobbigt (sträckte ljumsken igår och det mina vänner är PAIN)
Nu blir det bab och fetaost så jag har lite extra calories to burn imorgon (kan ju inte låta hangbuken försvinna SÅ lätt)

Ölkväll och träning


Nu har jag varit duktig och sprungit 6 km, inte min bästa tid och motivation, men jag har fått svettas! Nu ska detta firas med öl och chips på våran balkong! Så länge man bränner kalorier så får man äta kalorier, kisse får bara acceptera min lilla hängbuk.

Ska bli gott att få hit papa bear så lilla Janna blir glad igen. Saknar min happy syster.

Lämnade ett gäng med pantertanter på flygplatsen som ska upp till storebror för olika sorters äventyr!

Snart kommer Brassarna!! wohoo, kan inte vänta är så förbannat nyfiken på dessa pojkar, hoppas de kommer gilla att vara på en harry husbåt med ett helt gäng skumma människor. Spännande spännande.

Joanna!

Du är INTE femte hjulet! Jag umgås mer med dig än med Kisse, även om han får sova i min säng så får du mer av mig än vad han får :)

Nu är huset snart fullt av katter, kycklingar och små björnar.

Juttans lilla kille har fått smeknamnet kycklingen....har nog en del med hans kroppsbyggnad att göra. Lillasysters lilla björn kommer på besök på torsdag också.

Varför är det så att vi tjejer gärna vill få våra pojkvänner till husdjur? Är det för att de är ouppfostrade eller våran inbyggda instinkt till att ta hand om små söta djur/barn.

vad kallar/kallade ni era pojkvänner?

tidigvakt


förstör ens hjärna, helt utslagen och sliten som en gammal handske.

Men ikväll är det öltorsdag med alla sambosar!

Imorgon kommer lilla smikael också med några ölisar.

Klösa kommer till världen.


Varför blev pojkvännen Kissen Klösa? Det är en ganska invecklad histora men jag ska försöka göra den så solklar som möjligt.

Det hela startade egentligen en stund innan vi två träffades för första gången.

Min kära storebror har en vän som heter UDO (=Utomordentligt Dum Olsson) som efter många års samboskap har blivit singel och lever livet som sig bör efter detta. Vi började då på några fester prata om UDO:s beteende och kom fram till att han var som en marskatt. Detta skämtet utvecklade sig under sommaren till många och udda kattskämt om UDO.
Sedan var ju det så olyckligtvis att jag också var singel under denna sommaren och UDO var ju ingen svår kille så det hände att vi strulade lite på en fest eller två.
Detta resulterade i att Kenny ville jaga bort att hankatter som strök omkring lillasyster (vilket är mycket förstårligt)
Då kom den dagen då faktiskt Kenny själv presenterade Karim för mig första gången. Det var 18 juni 2008 då sverige skulle spela mot ryssland och en antal öl skulle förtäras.
När jag såg denna uppenbarelse till man komma mot mig så tänkte jag i mitt stilla sinne "han var ju riktigt söt, här kan man nog lägga in en flört"
Mycket riktigt, kvällen flöt på och fick respons på flörten och jag kände att jag ägde världen. Då lutar sig min bror fram och säger: "Är inte brorsan duktig på att hitta kissekatter?" "Gillar du den kissen?"
Och ja, det gjorde jag faktiskt. Så kvällen gick så kom ju den oundvikliga frågan från min sida. "Hur gammal är du då?"
Karim, vred sig lite i stolen och harklade fram ett "ja, jag tog ju studenten förra veckan"
I detta läget så räknade jag snabbt ut att det var 6 år sen JAG tog studenten och att han då nyss måste ha passerat myndig.
Jag kastade mig bakåt i ren förskräckelse och tänkte att pedofili är ialla fall inget för mig.
Jag tänkte bli vän med denna lilla filur ändå, jag själv har varit ny och ensam i norge och eftersom han var kompis med min bror så.

Kissen hade andra planer (säger ju det josse, den spionkatten från våran promenad, är nog lite synsk ändå. glöm inte heller att den var svart!)

Sedan började en ömtålig dans mellan mig och kissen som pågick in till hösten där han vägrade lyssna på mina argument om att vi inte kunde vara ett par osv. Han ska ha att han är förbannat envis (eller dum, beror på hur man väljer att se det)
Under denna tiden så var han kallad kissen av mig och kenny i samtal mellan oss.
Sedan under smyg så flyttade kissen in till mig och kenny, la fram lite snyggt att han kunde hjälpa till med hyran. EFTER att han hade sagt upp lägenheten med de andra killarna.
Här tog verkligen kattskämtet fart, eftersom han har så mycket katttendenser! Han sover drygt 20 timmar i dygnet, är överaktiv de 4 timmarna på nätterna när han är vaken. Purrar när man kliar han och ja, killen är under 20 och är som en okastrerad marskatt året runt.

Han är och kommer alltid vara Kissen Klösa, Kissen Fräsa, Kissen Sova, Kissen Bajsa. (Lite av detta kommer också av IKEA, detta är någt Kenny kom på en sen kväll)

Så detta är en bråkdel av hans historia.


Mjau, prrr, grrr, tsss, fräääässs

karma var det ja..


Bara för att jag skrev det om tjockisar så straffade gud mig genast.

Dödshungrig, drar till affären för att handla kyckling och en massa andra grejer så händer följande:

1. när jag ska betala inser jag att jag inte har några kort i plånboken (vart i helvete har dem tagit vägen?)
2. Lite pinsamt berörd inför kassakillen så frågar jag om jag kan komma tillbaka om 10 min efter jag har hämtat pengar hos kisse. Och det skulle gå fint
3. kommer tillbaka 30 min senare för att kisse är kisse och skulle betala med hans kort som han var BOMBSÄKER på att han hade pengar på.
4. kortet funkar inte, börjar plocka ut vara efter vara för att kanske kunna betala i alla fall kycklingen
5. lagar megalång kö i butiken och blir stressad, pinsamt berörd och ber killen annulera hela köpet och sticker därifrån.

Så när jag kommer hem så har lillsiss stått och hackat det vi hade av sallad (lök och gurka) tittar på mig med sina hasselbruna ögon och jag måste släppa bomben på henne att det inte finns någon mat. Hon suckar lite uppgivet och går och lägger sig i bunkern.
'
Min mage skrek efter mat så jag grävde fram en tonfiskburk och kryddade den med lite citronpeppar.

Det får kisse också äta i kväll.

Kommer inte handla på lokalbutiken runt hörnet på i alla fall 1 år för att förhoppningsvis låta denna hemska händelse falla i glömska.

Klösas historia får vänta, är för upprörd för att skriva.

Det ni, tänk på vad karma kan göra.

360 kalorier


Bränner man när man svettas, stånkas och lider på ett löpband i 32 min och 26 sekunder OCH då ska springa 5 km. Hah Juttan, slog måndagen med 1 min och 10 sek. Det var vilja det... och juttan för den sakens skull så har lillasyster varit minihitler idag. Hann knappt innanför dörren innan man skulle åla i sig sin gråa body, förbannat charmigt när man svettas så mycket som dem i the biggest loser av att gå 500 meter i en liten uppförsbacke. (nej usch, karma var det ja sa Earl)
Earl är btw min nya religion. Allt handlar om karma. lätt.

nu får jag äta mat om 1 timme och 17 minuter, jag längtar. ska försöka få lillsiss att laga mat till mig :)

Snart kommer historien, ska bara svettas klart först.


Historien bakom klösa

Kommer imorgon, om varför pokvännen har bytt namn till kissen klösa.

Tacos


Aaahh, vaknade upp ur min svettiga powernap av ett telefonsamtal av min underbara väninna som hett önskade sällskap och mutade mig och lillasyster med mat, och inte vilken mat som helst sen! Tortilla/tacos!! jag har dubbelätit alla 385 kalorierna jag sprang bort igår *suck* Magen blir fanimeh bara större och större.
Försöker,hoppas och tror att min kropp bara är skendräktig på grund av Malin och att min kropp inte vill lyssna på mitt förstånd. Då har vi ialla fall en förklaring på fläskfilén.

Nu ska det sovas och upp och ta SWISS imorgon bitti! Wohoo, editering igen...

Träningsvärk

Vaknade imorse till en välbekant smärta i låren och tänkte "FAN" nu kommer mini-hitler gotta sig. Så har jag ju lovat bort min kropp till att pinas på bandet idag också! får bara svälja stolthet och jogga på med smärta och allt, men onsdag blir det ialla fall ingen träning.
Såg ingen skillnad på fläskfilén idag i alla fall. Passar bra också när den är extra svullen pga av lingonveckan. Fan va jag är snygg.

Kariiiiiim




Om vi ändå hade haft två toaletter. För hans mage är SJUK!

svar på kommentar

josse om En liten ankedot från kattmamman:
alltså...stackars kille...

Du josse :) han har det bra :) Hab godkänner allt innan jag lägger ut det :) en kille som klarar att bjuda på sig själv :)

En liten ankedot från kattmamman


Idag var det middag med svärföräldrarna.

Jag: "Vad är det tokigaste eran kisse har gjort?"

Mamman: - Det skulle väl vara när han var en sådär 3-4 år gammal och började bajsa i kylskåpet.

Jag: "ha ha ha ha va i hela världen?, varför i kylskåpet?

Mamman: -Ja inte vet jag men tror nog att eftersom det är vitt så trodde han väl att det också var en toalett, så när jag hittade hans små högar så såg dem ut som små kanelbullar. Helt otroligt.

Jag: *sneglar på min kisse och asgarvar*

Hans mamma är så cool, ge mig mer!

Kenny! Detta MÅSTE vi bara ta vidare till en högre nivå!

Träning

Mini-hitler juttan kommer upp i gryningen när jag äter min extremt nyttiga frukost och masar på att nu ska vi TRÄNA. Hela min kropp skirker NEJ! men jag måste ju när jag tittar ner på min gädda som hänger UTANFÖR mysbyxorna. *suck* ska bara korva ner mig i några små tajta träningskläder för att förnedra min kondition på springbandet.
Detta kanske är mitt sista inlägg.

R.I.P

Kissen



En söt bild på min trötta kisse efter en lång natt med PS3 och alla sina leksaker.


mjau mjau

Systrarna Lindskogs vanor


Denna helgen har jag och lillasyster haft lägenheten för oss själva, det har vi utnyttjat till max! Här har det gått helt vilt till och ingen lugn stund för våra grannar! Youth rules!
Vi har rocknrollat med våra powernaps i soffan, HELT extremt. Lillasyster har mer uthållighet än mig, den gamla krokodilen då jag har en urinblåsa som en gammal man och måste lätta på trycker ca var 3 timme. Passa er för lillasyster hon powernappar alla under bordet!

wo

powernappen


en bisarr upplevelse

En av mina goda väninnor och granne som är väldigt gravid var på besök häromdagen. En som är en ickegravid tycker ju att denna magen är fasligt facinerande.

I alla fall, vi satt och tittade på film då väninnan utbrister "kolla hon sparkar" och mycket riktigt magen rör sig! Helt sinnessjukt att se. Fick sedan känna och fick en välriktad spark mot handen, och helr ärligt, det är den sjukaste känslan jag någonsin upplevt! Van att se gravida kvinnor men att faktiskt få det bevisat att det lever någonting där var riktigt riktigt bisarrt.


Katten blev tagen på bar gärning av syster.


I fredags utspelades följande händelse:

Bakgrund: Min syster kan av olika suspekta anledningar en jäkla massa om piller i alla former och färger, hon är nästan som rayman när det kommer till det.

Katten var som vanligt lite stressad och sen, men denna gången skulle han packa sin lilla väska och åka till sverige direkt efter jobbet. Väskan (som han inte hade packat upp sen han körde mig till flygplatsen början av juni) låg på vardagsrumsbordet medan han packade.

Okej: scenario:

Syster sitter i soffan och följer med på kissens förvirrade försök på att samla ihop tillräckligt med kalsonger för att åka hem till mamma, jag själv är upptagen med att klättra ur min uniform för att kunna andas i normala kläder. När kissen tar väskan för att gå så ser syster Rayman ett halvt blå piller liggandes på bordet och utbrister "Vad är det för piller kissen? Är det viagra?????"
Kissen blir stressad och mumlar nåt om "neee, det är det inte, kanske nåt vitaminpiller men den är inte min i alla fall"
Syster "är det inte din väska då?"
Kissen "jo jo det är det men jag vet inte hur den har hamnat här"
Detta fångar självklart mitt intresse och jag bestämmer mig för att delta i denna bisarra ordutväxkling.

(synar pillret) -Jo fan, visst är detta viagra, hur förklarar du detta kissen?

"alltså....öhh...nej jag vet inte...inte min,...måste dra nu du får tro vad du vill!"

-Det gör jag också, ha så kul i sverige!

(dörren stängs)

Jag och syster hade lite kul åt detta men bästa kommentaren från syster kom senare på kvällen.

-Men du syster....är han inte i den åldern då man INTE behöver viagra...jag menar under 20 och allt?

ha ha ha ha, sedan ringde nissen upp och tyckte det hela var väldigt pinsamt, vilket är förstårligt, men saken är den....när fan åt han pillret???....

Samtal med Katten


Diskussion över min nya buddhamage.

-Älskling, vill du att jag ska ha den?

"Alltså, det finns ju flera svar på den frågan, om jag säger ja så låter det som om jag vill att du ska vara fet och bara min, om jag säger nej så låter det som om jag inte finner dig attraktiv"

-Finns bara ett svar JA eller NEJ

(Här börjar han ro sin lilla båt och svettas och letar efter det perfekta svaret)

"Nej, om det är farligt för din hälsa"

-Jag mår inte dåligt av den

"då ska du ha den"

-Men vad tycketr du?

"alltså, om bara jag fick bestämma så är det nej"

-ok var det så svårt?

(sneglar misstänksamt på mig) "är detta ett test"

-ha ha, nej men jag blir med och tränar ikväll och struntar i kebaben ikväll.


......................


Eller så börjar jag på måndag, min buddhamage är fortfarande på stadiet mjuk och charmig.

Knän


Så tråkigt man kan ha när det regnar! Idag har detta sambosällskapet bara ägnat sig åt en aktivitet, nämligen sömn, i mängder. Ätit lite mat och en del internetsurfande, inget mer. Känner att denna dagen var helt jäkla bortkastat.
Hade en intressant period på fem minuter när jag såg min kisse spela country strike (eller vad det nu heter) För det första så förstår jag inte poängen med spelet eller frustrationen som flödade ur den tonårskroppen när det tydligen inte gick så som han önskade.

De enda som har gjort något vettigt är juttan och gynter som har tvättat sina bilar (varför de inte ville ta min kan jag verkligen inte förstå, men njag orkade bara inte idag)

Lillasyster är den som har sovit mest, hon är en riktig maskin. Just nu så sitter hon uppe och är i ett tillstånd mellan koma och levande grönsak, typ tomat. Studerade hennes knän en  stund och kom fram till att de var spetsigare än mina.
Kissen har längre tår än jag men jag har mer hår HAH!

gasig i magen också, det passar sig inte riktigt i ett kollektiv.

Va fasiken ska jag köpa till lillnassen nu när han fyller 20? Funderar startk på en låda kattungar men det kommer sluta med att jag måste ta hand om dem. (ansvarskänslan är inte helt utvecklad hos en så ung människa)

Längtar så till husbåtsraiden, kommer bli fett!

googlade kräkas.

Angående mina drömmar så googlade jag för att se varför jag drömmer detta. Fick följande svar:

  • SICK - As in vomiting: The feeling of having thought, felt, or expressed things that do not agree with your real feelings. Discharge of disturbing but usually unconscious feelings. If <strong>sick</strong> in the sense of illness
  • Du drömmer att du kräks – drömmen försöker säga dig att det är något i ditt liv som inte är bra för dig, tänk över vad det kan vara och gör dig av med det.

Hm...vad kan det vara då? drömmer om detta nästan varje natt, obehagligt

orättvist!


Ibland så ka jag bara spricka!! det måte vara så uppgjort! Fan å hans moster så måste man kasta bort min tid på det!

Tvi vale säger jag bara!

Drömmar


Vad betyder det när man drömmer om att kräkas upp sina inälvor? Obehagligt som fan.

Jadu Tess :) gayfest? det vill jag höra mer om! Nästa frihelg inträffar den sista helgen i juli på en husbåt med UDO 3 brasilianare, 1 göteborgare, 1 arab och lite kilsfölk. Låter det intressant?+

Gnälliga skandinaver eller är det tantvarning?

I en vecka nu så har jag storklagat på att det ha varit för varmt, speciellt då jag måste ha strumpbyxor till uniformen. Imorse när det var dags att jobba igen så var det 15 grader och en del blåst, samt att det ha regnat under kvällen. Jag kommer på mig själv med att stå och storgnälla över att det var så förbannat kallt/dåligt väder över morgonkaffen! Kände mig som om jag grep ett par tantpoäng där.

annars så blev min nya frisyr ett hett debattämne under rasterna. Bra eller dåligt? En av kommentarerna kom från en kollega: "Jag undrade just vem den nya utlänningen var, men så var det bara du, ta inte illa upp"

well, får inte gjort så mycket innan håret växer ut.

Natten

Nu ska det sussas för glatta livet innan det är dags att helt okristligt jobba igen en söndag halv sex på morgonen.
Ska bli kul att testa lillasysters kunskaper....mohahaha ibland är det helt underbart att vara storasyster!!

Mera shopping


Nu har det inhandlats ÄNNU mer kläder, men inte riktigt det jag var ute efter från första början, men nu måste jag ännu en gång städa ur garderoben för att få plats med allt, behöver nya skor också, en ny väska hade inte heller varit fel.

Klippte mig också! Har lugg igen efter 15 år av frånvaro...lite udda men får la vänja sig.

Nu ska hela härliga samboskapet förflytta sig till egon för lite mat och öl. (jag är dock chaffis så jag får intet dricka öl...)

slapp i sängen


Ligger här tillsammans med min överaktiva pojkvän som fick ett psykbryt på mig när jag stängde av hans fläkt. Han trodde att han skulle DÖ så fort bladen skulle stanna. En annan kan ju knappt svälja för att den förbannade fläkten har legat och blåst rätt in i käften på mig hela natten. (har inget med rödvinet vi drack igår att göra)

Försöker projektera in en tanke i min pojkväns hjärna, att han kanske ska ge sin underbara flickvän frukost på sängen, men det enda jag får tillbaka är hans rygg och djupa snarkningar. Får väl gå upp själv då för hungrig är jag.

Har lust att göra naglar idag, men inte ska de ha tid inte, enbart tisdag när jag JOBBAR! får köpa lösnaglar själv då...men jag får de aldrig till att sitta längre än 2 timmar...


MAAAAT!

Fylletankar

Är ju faktiskt helt tragiskt att när jag provar kläder jag köpte förut idag (utan att prova) inte sitter bra när jag är full. Illa.

Shopping, blixt och regn

Fridagen har spenderats på följande sätt:

Mycket sovande, behagade att slita upp min kropp runt 1600 då det var way to hot att försöka sova. Sedan var jag ju också tvungen att gå upp då jag hade ett fullspäckat schema idag!

Lilla syster kom hem strax efter fyra och iväg med henne för en shoppingrunda (gynnade mest mig men blev ett par tusen fattigare) tog en sväng in på systemet för att inhandla en bag in box!
Så var det maten då, vi ska ju grilla hamburgare ikväll...ja då ska ju för fan det börja REGNA! och blixtra! Jag sa det, bara för att jag är ledig så ska det bli crap väder. Jag ska sitta ute på balkongen, med min nya outfit, bag inbox OCH grillade hamburgare om det är så det sista jag gör.

Vaknat än tess?

Issues


Hur fasiken lägger man upp bilder då? Nä vet ni vad ni får ta och tänka er allt med min otroliga begåvning med att beskriva saker!

Fick tydligen "efterbetalt" nu också....ska starta ett till litet krig om min lön, börjar bli OTROLIGT trött på att jaga mina egna rättigheter. Norskar är bra urbota dumma alltså.

Idag ska jag vara ledig och har redan fått abstinensbesvär, vad ska jag göra?? Herregud vad GÖR man på en ledig dag? Help nån?

Idag har jag på mig min killes urtvättade kalsonger ett par svarta shorts som borde ha varit i tvätten för längesen och en gul tunika som visar mer av min hängbukssvinsmage än vad den borde.

Kanske borde sola denna valross till kropp idag?

Therese! Vakna nu och kom hit och underhåll mig.

Bloggvärlden


Har kikat runt lite i denna bloggdjungel igen, tydligen så är det så får man många träff om man klipper och klistrar med bilder och färger, vad själva bloggen handlar om är tydligen ett fett.
Känns lite som om det är designat för stora barn, historierna är inte så intressanta så länge det är en massa färger och då gärna rosa.
ta mig inte fel, det finns en del bra bloggar också, synd bara att de inte ligger så högt upp på alla listor.

Men men, världen borde inte vara logisk, men ännu en sak att filosofera över.

Kissen hatar mitt logiska jag, för jag är övertygad om att han kommer lämna mig för en yngre kvinna en gång.

Makeover

Just nu så sitter jag i mina gråa slöbyxor från HM och ett vitt linne från bikbok lite bohem sådär. Sitter och softar har precis druckit en drickyoughurt från VIKTVÄKTARNA måste ju gå ner några hekto.

Ska snart till jobbet och där kommer dagens outfit vara SILHOUETTE, slim in hold in strumpbyxor i färgen SVART som jag har inhandlat från LINDEX, sedan kommer det vara en ljusblå damskjorta med företagets logo på tillsammans med en mörkblå väst och kjol som börjar under brösten. Detta i en lite för liten storlek då det ska ta lite tid att beställa uniformsdelar från LONDON. Fabrikat: polyester och bomull.
Till detta bär jag en diskret makeup och håret i en hästsvans.

(går läsarantalet upp nu?)

Denna outfit ska jag har på mig för sista gången ikväll och sedan ska jag få vara ledigt både fredag OCH lördag!! Då thesese! kan inte du då komma till mig och inviga våran balkong som har utökats med både stolar, bord och grill? eller vill du vara inne i stora otäcka oslo :) ?

Nu är jag redo för sol, sommar, fest, vänner och bad.

RSS 2.0